‘Ajax volgt Kroatische middenvelder Sharbini’

Ajax lijkt interesse te hebben in de Kroatische middenvelder Anas Sharbini. De 22-jarige speler voetbalt momenteel bij de Kroatische club NK Rijeka. Ook psv en enkele Duitse clubs zouden interesse hebben in de middenvelder.

Sharbini maakte afgelopen weekend een prima indruk tijdens het competitieduel van zijn club Rijeka tegen Slaven Belupo. De offensief ingestelde middenvelder scoorde drie keer in het met 6-2 gewonnen duel. Ook in Duitsland is de middenvelder inmiddels opgevallen. 1899 Hoffenheim en 1.FC Köln hebben ook hu oog laten vallen op de speler. Zaakwaarnemer Sanjin Ugarkovic ziet een overgang naar de 1.FC Köln wel zitten. ‘Voor zijn ontwikkeling zou dat een goede club zijn, maar ik heb inmiddels begrepen dat er meerdere interessante clubs in het rijtje voorkomen’, aldus Ugarkovic.

Related posts