Morgen presentatie nieuwe uitshirt: Foto niet echt?

Morgen; maandag 27 april, zal het nieuwe uitshirt officieel door Ajax gepresenteerd gaan worden. De kleuren wisten wij als AjaxF-side.NL al te melden (zie eerdere bericht) en ook de eerste waarschijnlijke foto, aangereikt door MarkoAJAX, zou zijn uitgelekt. (zie eerdere bericht). De echtheid van die foto wordt nu echter sterk in twijfel getrokken daar wij een foto van een Liverpool-shirt ontvingen die wel heel veel overeenkomsten vertoont met het ‘Ajax-exemplaar’. Is er iemand aan het fotoshoppen geweest? We zullen tot morgen moeten wachten voor het antwoord op die vraag!

Het nieuwe uitshirt zal maandag worden gepresenteerd. Om 10.00 uur en 13.00 uur worden op Ajax.nl de eerste details exclusief getoond, met om 16.00 uur de volledige onthulling van het nieuwe uitshirt. Het nieuwe uitshirt is voor het eerst op het veld te zien in de uitwedstrijd van Ajax tegen Sparta Rotterdam, op zondag 3 mei.


links foto van het shirt zoals wij toegestuurd kregen, rechts foto van het Liverpool shirt

Related posts