Zondag respect voor Louis van Gaal!

De AFCA Supportersclub roept alle Ajacieden op om aankomende zondag Louis van Gaal met respect te ontvangen in de Arena. Wij Ajacieden staan er om bekend, dat wij (oud)spelers en andere clubmensen die veel hebben betekend voor onze club op een fantastische manier kunnen eren

Louis van Gaal heeft veel betekend voor onze club. Hij is de laatste trainer geweest die onze club ‘grote’ successen heeft gebracht. Hij heeft ook altijd uitgesproken dat Ajax ‘zijn’ club is. Dat hij de afgelopen jaren op een ongelukkige manier wel eens iets anders heeft geroepen, is natuurlijk puur geboren uit frustratie. Hij heeft in 2004 onze club op een vervelende manier verlaten, omdat de toen zittende Ajax-directie en bestuur de keus hadden gemaakt voor Ronald Koeman. Het vervolg is bekend.

Dat onze club wederom geen kampioen is geworden, kan zij zichzelf verwijten. Er heerst al jaren geen kampioensmentaliteit op en rondom het veld. Clubtradities moeten plaatsmaken voor het grote geld, maar dit blijkt dus geen enkele garantie te zijn voor een kampioenschap. Ook hebben alle mooie beleidsplannen en rapporten van de afgelopen jaren onze club niet beter gemaakt.

Louis presteert het wel om met beperkte financiële middelen het maximale uit een team te halen. Dat is een prestatie waar je alleen maar waardering voor kunt hebben.

Louis van Gaal blijft Ajacied. Hij verdient respect, zoals elke groot Ajacied dat krijgt!

Bron: afca supportersclub

Related posts