Foto’s extra plaatsen in gracht, Ajax hoopt op goed gedrag

Inmiddels zijn de extra tribunes in de grachten geplaatst. De Supportersvereniging heeft een fotoverslag van de extra tribunes online gezet. De extra tribunes leveren in totaal 700 extra zitplaatsen. De extra plaatsen die hierdoor ontstaan, zitten direct aan het veld. Ajax hoopt dat deze uitbreiding zal bijdragen aan een nog betere voetbalsfeer in het stadion. De verkoop van de 700 extra kaarten is deze week begonnen.

Ajax meldt op haar website dat om de pilot in alle opzichten tot een succes te maken, het van groot belang is dat de smallere gracht niet leidt tot incidenten. Indien supporters het veld betreden of voorwerpen richting het veld gooien, kunnen ze rekenen op een sanctie. Ajax gaat er echter vanuit dat iedereen zich op een Ajax- waardige manier zal gedragen.

Related posts