In memoriam: Taxi Piet overleden; een ras-Ajacied is heengegaan

Gistermorgen, 22 april 2009, is Taxi Piet overleden. De bekende Ajax-fan leed al drie jaar aan kanker. Een paar weken geleden verhuisde Piet terug vanuit Almere naar zijn geliefde Amsterdam. Een Mokumer kwam weer thuis. Taxi Piet was jarenlang woordvoerder namens de F-Side en een tijdje ook namens de Onafhankelijke Fanclub Ajax. Hij was een regelmatige bezoeker van AjaxF-side.NL waar hij ook in het gastenboek regelmatig zijn mening achter liet. Peter van de Rijt maakt een paar jaar geleden kennis met Piet en schreef onderstaande in memoriam.Bij het overlijden van Taxi Piet denk ik weer, het zijn altijd de verkeerde menen die het tijdelijke met het eeuwige wisselen. Er is een echt ras-Ajacied verloren gegaan. Dit zijn geen obligate woorden, maar de heldere waarheid gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

In Piet`s hart was slechts plaats voor zijn Marianne, zijn kinderen en Ajax. Hij ademde Ajax en was tot twee jaar geleden nog altijd op maandagavond op De Toekomst te vinden voor de wedstrijden van ‘zijn’ Jong Ajax. Bij alle wedstrijden in De Meer en de ArenA zag je zijn imposante gestalte. Hij was een supporter in hart en nieren, maar ook heel kritisch, zoals het een ras-Ajacied betaamt.

Lees verder op Highlow.nl

Klik HIER om naar het condoleanceregister te gaan

Related posts