Louis van Gaal: ‘Ik zal nooit meer terugkeren bij Ajax’

Louis van Gaal zal nooit meer terugkeren bij zijn oude liefde Ajax. De coach heeft dit laten weten tegenover De Telegraaf. Maandagavond is Van Gaal overigens wel gesignaleerd op De Toekomst maar dit was om de loting te verrichten van het aankomende WK Amsterdam, een multicultureel toernooi dat op 6 en 7 juni gespeeld wordt in de hoofdstad

Johan Derksen liet in zijn wekelijkse programma van Voetbal International weten dat Van Gaal graag de functie van Hoofd jeugdopleidingen in de Arena zou willen vervullen. Op de vraag of Van Gaal ooit terug wil naar Amsterdam was de AZ-coach duidelijk. ‘Dan zou ik weg moeten bij AZ en ik heb Dirk Scheringa beloofd niet naar Ajax, PSV of Feyenoord te gaan’.

De berichten die Johan Derksen naar buiten bracht zijn dus volkomen onzin. Louis van Gaal laat tevens weten hij AZ sowieso niet verlaat voor een andere club. Alleen voor een WK land zou Louis nog wel gevoelens hebben. Scheringa heeft laten weten dat wat hem betreft die functie prima kan samengaan met het trainersschap van AZ, en wil Van Gaal graag behouden voor de club uit Alkmaar.

Bron: De Telegraaf.nl

Related posts