Van Gaal verwacht puntvelies Ajax tegen PSV en dus alsnog kampioenschap

Louis van Gaal heeft tegenover de camera’s van de NOS verklaart dat hij de verwachting heeft dat Ajax punten gaat verspelen in Eindhoven. Na afloop van de verloren competitiewedstrijd tegen Vitesse (1-2) liet de oefenmeester weten dat hij zondag gezamenlijk met de selectie het duel zal bekijken. Vanwege de onverwachtse thuisnederlaag moet men in Alkmaar nog even wachten op de titel. Van Gaal verwacht morgen alsnog de titel binnen te halen: ‘We worden morgen kampioen’, zo liet hij weten. ‘Ik voorspel dat Ajax punten zal verspelen bij PSV.’

Mocht Ajax morgen toch winnen, lijkt er voor de Alkmaarders nog steeds niet veel aan de hand. AZ moet nog slechts één punt zien te behalen in de resterende drie competitiewedstrijden. Opvallend is wel dat de eerstvolgende wedstrijd van de club uitgerekend in Amsterdam tegen Ajax is.

Volgens Julian Jenner ruikt Ajax nu bloed: “AZ moet volgende week naar Ajax toe. Als Ajax morgen wint dan ruiken die bloed, als ze dat nu al niet doen”, aldus Jenner (zie video hieronder).


Video Jenner Bron: Voetbalzone – Zoomin.tv


Related posts