Geen verrassingen in opstellingen PSV-Ajax

Ajax en PSV zullen om 16.30 uur aftrappen voor de topper in de Eredivisie. Ajax kan bij winst de tweede plaats overnemen van FC Twente dat gevoelig onderuit ging tegen feyenoord.

Ajax zal er alles aan gelegen zijn om tot winst te komen in eindhoven. Het team van Marco van Basten kan dan niet alleen de tweede plaats overnemen van FC Twente, maar kan ook het kampioensfeest van AZ verpesten. De Alkmaarders verloren thuis van Vitesse en zijn zodoende nog 1 punt verwijderd van de landstitel. Saillant detail is dat Ajax ,bij winst op PSV, het feest voor Louis van Gaal nog wel eens verder kan verpesten. Volgende week mag AZ afreizen naar de Amsterdam Arena en zal daar ongetwijfeld een warm welkom krijgen.

Ajax en PSV hebben voor vanmiddag geen verrassingen in hun opstellingen. Waar Marco van Basten eerder nog wel eens kon verassen met een opstelling waar menig Ajacied de rillingen van kreeg, lijkt hij nu voor de opstelling te kiezen die de laatste weken goed draait. Ismail Aissati begint aan de aftrap. Voor de middenvelder betekent het zijn terugkomst in het Philips-Stadion. Vorig seizoen stond Aissati nog bij PSV onder contract. Het enigste opmerkelijke punt is dat Jan Vertonghen begint op de bank.

De volledige opstellingen:

PSV: Isaksson, Culina, Marcellis, Bréchet, Salcido, Méndez, Simons, Afellay, Amrabat, Toivonen, Dzsudzsák.

Ajax: Vermeer; Van der Wiel, Wielaert, Oleguer, Vermaelen, Enoh, Anita, Aissati, Suarez, Cvitanich, Emanuelson.

Related posts