Column; AZ krijgt schaal in Arena?

Met de wanprestatie die Ajax heeft geleverd in Eindhoven heeft het er niet alleen voor gezorgd dat AZ de landstitel binnen heeft, nee sterker nog de kaasboertjes mogen volgende week ongeacht de uitslag van de wedstrijd tegen Ajax de schaal in ontvangst nemen in de Amsterdam Arena. Een groter plezier hadden de Ajacieden coach Van Gaal niet kunnen doen.

Een coach feliciteren met het behaalde kampioenschap is op zich geen probleem. Als de naam Van Gaal valt heb je toch ineens je bedenkingen. Natuurlijk weten we allemaal dat dit er aan zat te komen maar toch. Van Gaal wist niet te winnen van Vitesse en dus was er nog even hoop in ons Amsterdamse kamp. Met goede hoop zat ik vanmiddag voor de buis om mn club eens even de tweede plek te zien pakken. Na de 4-1 sprak mn zoon me toe en zei, ‘ik ga buiten voetballen, dan win ik misschien nog’, en ik bleef alleen achter op mn bank en dacht…..shit die schaal gaat echt naar Amsterdam

Komend weekend zit ik met mijn voetbalgekke zoon in de Arena om de pot tegen AZ te bekijken. Ongetwijfeld zal die jongen aan mij vragen wanneer wij die schaal omhoog kunnen houden en de woorden zeggen….. pffffff prut AZ. Ja jongen volgend jaar beter zijn mijn woorden voor de zoveelste keer.

Related posts