Toekomstplannen ArenA: Tickets en parkeerplaats bestellen en betalen via je mobieltje

Via het ‘smart stadium’ concept waar de ArenA aan bouwt, moeten er in de nabije toekomst tal van nieuwe snufjes komen. ArenA-directeur Markerink daarover in De Telegraaf: ‘Met je mobiele telefoon kun je vanuit je luie stoel binnen nu en drie jaar alles regelen. Niet alleen kan je een ticket bestellen, ook kun je een plekje in één van de restaurants reserveren evenals een parkeerplaats. En ga je met vier vrienden, dan kun je ook vijf Ajax-shirts bestellen of andere merchandisingspulletjes’.

‘Vanzelfsprekend kun je met de telefoon ook betalen en de slagboom van je parkeerplek openen door ’m voor een lezer te houden. Daarbij komen wij veel van klanten te weten en kunnen we op die manier goede klanten belonen met prijzen. Een loyaltysysteem zoals airmiles bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn legio.’

Related posts