Het kan nog !! AZ verliest van Vitesse

AZ is zaterdagavond in het ”kampioensduel” tegen Vitesse pijnlijk onderuit gegaan met 1-2. In de 84ste minuut maakte Alexander Buttner de winnende goal. Doordat AZ 3 punten heeft verspeeld, gaat het nog behoorlijk spannend worden met het oog op het wedstrijdschema van AZ. Daarnaast ging ook FC Twente vanavond onderuit tegen feyenoord: 1-0.

Mocht Ajax morgen alsnog gelijkspelen of verliezen van PSv dan is AZ alsnog kampioen. Hoe dan ook: Er zit nu al een flink smetje op het (eventuele) kampioenschap van de kaaskoppen: Er braken na afloop flinke ongeregeldheden uit in Alkmaar en al wordt AZ morgen kampioen: De autoriteiten hebben al aangegeven dat een huldiging dan morgen zeker niet plaats zal vinden.

Schema AZ:
– Ajax uit
– Twente uit
– Heerenveen thuis

Wij vragen ons of er in Alkmaar al stormloop is op Deodorantartikelen… zeker als je weer zo’n tattoo hebt laten zetten! Ach wat maakt het uit: ‘Het is maar een spelltje’, zoals AZ-fans zelf zeggen op een shirt dat de fans speciaal naar Amsterdam aan wilden doen als verwijzing naar het ‘meneer pannenkoek-incident’.

Related posts