Gentenaar ziet VVV wel zitten: ‘Ik sta voor alles open’

Dennis Gentenaar ziet een overgang naar VVV-Venlo best zitten. De derde doelman van Ajax zal komende zomer vertrekken uit Amsterdam en wil weer aan spelen toekomen. “Ik sta voor alles open.”

De interesse van VVV voor Gentenaar is op dit moment het meest concreet (zie eerdere bericht). “Via mijn zaakwaarnemer heb ik er wel wat over gehoord”, zegt de doelman tegen ELF Voetbal. “Als VVV promoveert, zijn ze geïnteresseerd in mij. Als dat zover is, moeten we maar eens praten over het hoe en wat. Ik sta in principe voor alles open en wil gewoon graag spelen.”

Gentenaar is bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax, maar kreeg in Amsterdam weinig speeltijd. In de laatste maanden heeft hij zijn kansen helemaal verspeeld door te stellen dat Van Basten ‘amateuristisch’ werk aflevert. “De eerste twee seizoenen zijn leuk geweest, maar dit is een verloren jaar. Ik snap ook niet dat ik in december niet mocht vertrekken. Met Maarten en Kenneth had je het seizoen gewoon uit kunnen maken.”

Inmiddels denkt de 33-jarige keeper al aan het volgende voetbaljaar. “Ik kijk uit naar volgend seizoen. Dit zijn spannende tijden en ik zie wel waar we terecht komen.”Bron: ajax.nieuwslog.nl

Related posts