Arena-directeur weerlegt opmerking Derksen: ‘Geen kunstgras’

Het gras groeit sinds enige tijd prima in de ArenA. Arena-directeur Henk Markerink geeft aan dat er druk wordt gezocht naar een oplossing voor de condensvorming die er nu nog optreedt. “Het gras moet eigenlijk warmer, dan heb je dat euvel niet. Maar hoe we dat precies moeten doen, weten we nog niet,” vertelt hij in De Telegraaf. “Kijk, het probleem met gras is dat het gras wil wat supporters niet willen. Gras wil tocht, regen en wind. De toeschouwers willen gewoon droog en warm zitten…” Kunstgras is in ieder geval, wat Johan Derksen er ook over roept (zie eerdere bericht), voorlopig geen optie. Markerink: “Met Marco van Basten en zijn team hebben we uitgebreid gesproken over kunstgras en zij willen het nog niet. En als het team blij is, dan ben ik het ook.”

.

Related posts