Roda-fans mogen gaan klussen

De Roda-fans die tijdens de wedstrijd tegen Ajax het nodig vonden om diverse stoeltjes om de oren van Kenneth Vermeer te gooien, mogen dit nu zelf weer gaan repareren. Dit is Roda met de fans overeengekomen. Het is echter nog wel de vraag of er voldoende Bob de Bouwers zich (durven) te melden om het project te doen slagen.

Een flinke groep Roda-supporters ging anderhalve week ernstig over de schreef tijdens het thuisduel met Ajax. Kenneth Vermeer kon amper meer het doel op een veilige manier verdedigen waardoor de wedstrijd de kans liep om gestaakt worden. Woest over de op handen zijnde fusie met Fortuna Sittard molesteerden zij tientallen stoeltjes.
Enkele dagen later werd bekend dat de fusie alsnog geen doorgang zal vinden. De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft inmiddels een vooronderzoek ingesteld naar het wangedrag van de supporters.

Related posts