Vijde editie Para Smit Toernooi op zondag 17 mei 2009

Het is weer zover; het jaarlijkse Para Smit Toernooi komt er weer aan en zal worden gehouden op zondag 17 mei a.s. en wordt gespeeld op de trainingsvelden bij het Supportershome. Deze vijfde editie kunnen er 20 teams inschrijven en meestrijden om de toernooizege.

Het inschrijfgeld bedraagt € 100,- per team. Bij meer animo zal er een selectie worden gemaakt van de teams voor definitieve deelname. Teams die in de vorige editie hebben meegedaan hebben voorrang op nieuwe teams. De inschrijving is dus onder voorbehoud en pas definitief na een bevestiging van de organisatie. Daarnaast zal er ook weer een barbecue zijn en een tombola met wederom schitterende prijzen. Opgeven voor het Para Smit Toernooi kan per email met vermelding van: naam van het team, naam contactpersoon en telefoonnummer contactpersoon. De email kan gestuurd worden naar info@afcasupportersclub.nl onder vermelding van ‘Deelname Para Smit toernooi’.

Vrijdag 1 mei is de laatste dag om je aan te melden. Als alle inschrijvingen binnen zijn krijg je een bevestiging per email met daarin het rekeningnummer waar het inschrijfgeld naar kan worden overgemaakt. Om organisatorische redenen is het niet mogelijk om op de dag zelf af te rekenen. Als er niet betaald is voor de opgegeven termijn, dan is het helaas niet mogelijk om aan het toernooi deel te nemen. We hopen dat het weer een mooie dag gaat worden met plezier, sportiviteit en respect voor je tegenstanders.

De organisatie Para Smit Toernooi

Lees onderstaande verslagen van de voorgaande edities:
Fotoverslag 4e Para Smit toernooi
Ook 3e Para Smit toernooi groot succes!
Zeer geslaagd 2e Para Smit Toernooi! + Fotospecial
Para Smit toernooi groot succes!

Related posts