‘HSV wil naast Elia ook Sulejmani’

Miralem Sulejmani komt bij Ajax amper uit de verf, maar niettemin is er interesse van Hamburger SV en Werder Bremen voor de jonge Servische voetballer, zo meldt de Hamburger Morgenpost. Afgelopen zomer kocht Ajax Sulejmani voor een recordbedrag van 16.5 miljoen euro van sc Heerenveen. De 20-jarige speler, die eerder voor Partizan Belgrado uitkwam, wist tot dusver nog niet te imponeren in Amsterdam. Desondanks speelde ‘Mickey’ 23 keer voor Ajax. In die duels scoorde Sulejmani zeven doelpunten.

Vanwege zijn vormcrisis besloot Marco van Basten tegen Willem II om de buitenspeler in te ruilen voor de Argentijn Dario Cvitanich, die prompt twee keer scoorde. Ajax zou een bedrag van 20 miljoen euro voor Sulejmani willen ontvangen.

Elia
Vanwege het aanstaande vertrek van Ivica Olic naar Bayern München, is HSV dringend op zoek naar versterking voor het volgend seizoen. Naast Sulejmani zou daarom ook FC Twente-revelatie Eljero Elia op het verlanglijstje staan. Elia heeft echter aangegeven indien hij naar het buitenland vertrekt liever naar Engeland of Spanje te willen verkassen.

Bron: Goal.com

Related posts