Ajax eerder met Vermeer om de tafel

Ajax gaat deze maand al rond de tafel zitten met Kenneth Vermeer om te praten over contractverlenging. In het huidige contract, dat tot medio 2010 doorloopt, is echter opgenomen dat beide partijen pas na afloop van het seizoen zouden onderhandelen.

Ajax wilde het tijdstip al eerder vervroegen, maar Vermeer bleef vasthouden aan half mei. ‘Nu Kenneth eerste keeper is, is de situatie veranderd,’ verklaart technisch manager Danny Blind tegenover Voetbal International. ‘Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht heeft laten weten dat ze binnenkort al willen praten. Deze week gaan we een afspraak maken.’

Na de onderhandelingen met Vermeer zal de situatie van Maarten Stekelenburg, die momenteel reservekeeper is bij Ajax, duidelijk worden. ‘De situatie van Maarten is op dit moment hetzelfde als die van alle andere spelers met langlopende contracten’, zei Blind. ‘Die blijven gewoon, tenzij er een aanbieding komt die voor Ajax interessant is.’

Related posts