‘Anderlecht volgt situatie Stekelenburg’

Maarten Stekelenburg mag zich verheugen op de belangstelling van Anderlecht, althans dat werd gesuggereerd in het programma Studio 1. Op de Belgische televisie meldde presentator Peter Vandenbempt dat de doelman van Ajax in de gaten wordt gehouden door de Brusselaars.

De Belgische topclub, die nog steeds strijd om de titel, heeft op het moment de derde doelverdediger tussen de palen staan. De eerste doelman, Daniël Zitka, kampt met een langdurige blessure, terwijl reservegoalie Silvio Proto uitgeleend is. Voormalig NAC Breda-sluitpost Davy Schollen verdedigt daarom momenteel het doel van de Paars-witten. Ondanks de beschikking over drie keepers kijkt de club verder naar versterkingen onder de lat.

Stekelenburg is bij Ajax voorlopig een vaste klant voor de bank. De doelman van het Nederlands elftal is dit seizoen voorbij gestreefd door Kenneth Vermeer. Volgens trainer Marco van Basten betekent de keuze voor Vermeer echter niet dat Stekelenburg geen kansen meer krijgt in Amsterdam.

Related posts