Ajax A1 treft Man. United in droomfinale in Italië

Ajax A1 heeft de finale gehaald van de Memorial Claudio Sassi, een internationaal toernooi in het noorden van Italië. De ploeg van Frank de Boer speelde eerste paasdag twee wedstrijden en speelt vandaag (maandag) de finale tegen Manchester United. Na de zege op Modena en het gelijkspel tegen Juventus versloeg Ajax zondagochtend Virtus Castelfranco met 3-0. In de halve finale eindigde het duel van Ajax tegen US Sassuolo in 1-1, maar met 5-2 nam de Amsterdamse formatie de strafschoppen stukken beter.

De andere halve finale tussen Manchester en Modena eindigde eveneens in 1-1 en de Engelsen waren met 6-5 iets koelbloediger in de penaltyserie. Vandaag staat Manchester tegen Ajax op het programma als afsluiting van het toernooi.

Related posts