Ajax A1 ten onder in laatste minuut; B2 wint wèl toernooi

Ajax A1 is er niet in geslaagd om het Memorial Claudio Sassi Tournament te winnen. Manchester United was in de finale met 1-0 net te sterk voor de ploeg van de trainers Frank de Boer en Bob de Klerk.

Het winnende doelpunt van de Engelse ploeg viel in de 92ste minuut. Ajax kreeg nog wel de prijs voor de sportiefste ploeg van het toernooi, maar de Ajacieden hadden uiteraard liever de toernooibeker mee terug naar Amsterdam genomen.

Opstelling Ajax:
Marco Bizot; Mitch Apau, Johan Kappelhof, Ricardo van Rhijn, Tayfun Candan; Roly Bonevacia, Tom Overtoom, Rodney Sneijder; Florian Josefzoon, Geoffrey Castillion, Lorenzo Ebecilio.
Invallers: Marvin Zeegelaar, Jarchinio Antonia en Lorenzo Burnet.
Overige bankzitters: Randel Shakison en Danilo Sousa Campos.

Ajax B2 pakt wèl toernooiwinst in Italië
In tegenstelling tot de A1 slaagde de B2 er wel in om een aansprekend jeugdtoernooi te winnen. De Ajacieden rekenden in de finale af met Empoli onder 16 jaar (4-2) en wonnen het Memorial Fagni Tournament. Ajax lost daarmee Empoli af als toernooiwinaar. De Italianen wonen vorig jaar het toernooi. Ajax bleef het gehele toernooi ongeslagen. In de groepsfase werden Livorno (2-1), Pistoiese (4-2) en Genoa (2-0) verslagen.

Bron: AjaxShowtime


Bron: Ajaxshowtime.com

Related posts