Groenendijk kijkt uit naar duel met Ajax

Willem II startte het seizoen met een sterke reeks. De Tricolores klopten in het eerste deel van de competitie onder meer Ajax, FC Groningen, NAC Breda en Feyenoord. De tweede helft van het seizoen wordt gekenmerkt door een terugval. Zondag neemt de club uit Tilburg het wederom op tegen Ajax en trainer Alfons Groenendijk heeft vertrouwen in zijn groep.

‘Normaal hebben we niet veel kans in de Arena, maar in deze slotfase van de competitie gebeuren er gekke dingen,’ stelt Groenendijk in een interview op de website van Ajax. ‘We zullen met de beste bedoelingen aan deze wedstrijd beginnen. Iedereen denkt dat Willem II achteruit gaat lopen en zal verliezen, dus misschien kunnen we daarom juist voor een verrassing zorgen. Als het bij Ajax namelijk niet loopt, schakelen ze niet snel om. Wellicht kunnen we daarvan profiteren.’

Eerder dit seizoen opende Willem II de eredivisie met een overwinning op de Amsterdammers: 2-1. Doelpuntenmakers aan Tilburgse zijde waren Frank Demouge en Mehmet Akgün. Voor Ajax was het Miralem Sulejmani die het net vond.

bron: Sportweek

Related posts