Uitslag Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Wie krijgt een origineel Ajax-uitshirt?

Hierbij de uitslag van de prijsvraag van 29 maart. De opgave was deze keer wie de Ajacied op de foto was tijdens het UEFA Cup duel Ajax-Olympique Marseille. Zeer veel inzendingen deze keer en ook bijna alleen maar goede inzendingen al werden ook Cvitanich en Oleguer veel genoemd. Helaas, het goede antwoord is toch echt:LEONARDO (zie foto beneden)!

Uit de vele goede inzendingen is Bianca van de Wetering uit Veghel als prijswinnares uit de bus gekomen. Gefeliciteerd Bianca, jij wint dat schitterende enige echte Ajax uitshirt aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.

Niets gewonnen? Niet getreurd! Aanstaande dinsdag zal er alweer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt tijdens de wedstrijd Ajax-Willem II. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en ook dan is er weer een leuke prijs te winnen!


Leonardo!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl LET OP!! Nu maar liefst 40% korting op de hele AJAX uit collectie!!!!


Related posts