Huistra geniet van tijdelijke functie als assistent van Van Basten

Pieter Huistra is tot zijn tevredenheid sinds één week toegevoegd aan de technische staf van Ajax. De oud-trainer van Vitesse neemt tijdelijk de taken over van Rob Witschge die vorige week zijn achillespees scheurde waardoor Marco van Basten op zoek moest naar een tijdelijke vervanger. Huistra liep stage bij Ajax in het kader van zijn trainerscursus.

De verwachting is dat Witschge dit seizoen niet meer in staat zal zijn om op het veld te staan. “We hebben afgesproken dat ik voorlopig de taken van Rob waarneem. Hoe lang dat precies is weten we nog niet”, aldus Huistra op Ajax.nl.

De oud-international geniet van zijn nieuwe rol in Amsterdam. “Ik vind het heel erg leuk. Het is natuurlijk wel weer wat drukker. Ik was nog met andere dingen bezig maar die heb ik even op ‘hold’ gezet. Ik voelde echt weer even die wedstrijdspanning. Dat heb ik de afgelopen tijd ook wel gemist.”

Related posts