Zeven Ajacieden in Oranje U16

Het Nederlands elftal U16 speelt op 22 april een oefeninterland tegen Noord-Ierland. Ajax is hofleverancier; in de selectie van bondscoach Ruud Dokter zijn maar liefst vijf Ajacieden opgenomen: Maurits Schmitz, Stefano Denswil, Davy Klaassen, Ouasim Bouy eb Davi Lizardo. Daarnaast staan op de reservelijst ook nog eens twee Ajacieden: Sven Nieuwpoort en Xandro Schenk.

Hieronder de volledige selectie van Nederland U16:
Michael Brouwer (Vitesse/AGOVV), Maurits Schmitz (Ajax), Stefano Denswil (Ajax), Oliver Rifai (AZ), Matthew Steenvoorden (Feyenoord), Moreno Rutten (Feyenoord), Dennis Dengering (PSV), Mitchell Dijks (FC Volendam), Davy Klaassen (Ajax), Zakaria Labyad (PSV), Ouasim Bouy (Ajax), Adam Maher (AZ), Aron Gielen (VVV), Jip Bartels (Ajax), Lesley de Sa (Ajax), Anthony van den Hurk (PSV), Elvis Manu (Feyenoord), Davi Lizardo (Ajax).

Op de reservelijst staan:
Eric Verstappen (VVV), Joey Pelupessy (FC Twente/Heracles), Tufan Ozbozkurt (PSV), Sven Nieuwpoort (Ajax), Xandro Schenk (Ajax), Bryan van der Laan (Feyenoord), Rinke Pennings (PSV), Esmat Shanwari (NEC), Jon-Joost Cornelissens (Feyenoord), Cas Peters (FC Twente/Heracles), Rashid Browne (Sparta Rotterdam).

Related posts