Van den Boog wil wèl onderzoek naar haalbaarheid Beneliga

In het uitgebreid interview in de nieuwe papieren versie van Voetbal International heeft Ajax algemeen directeur Van den Boog zich, net als Marco van Basten, uitgesproken voor een onderzoek naar de haalbaarheid van de BeNe-Liga. Hij verbaast zich over het feit dat de KNVB en de ECV dit idee zonder discussie van tafel vegen. ‘Ik ben voorstander van de BeNe-Liga. Een zo sterk mogelijke competitie draagt bij aan een zo groot mogelijke ontwikkeling van je spelers. Eigenlijk zijn de Champions league en straks ook de Euro league al Europese competities. Die ontwikkeling zal zich doorzetten. Een zo sterk mogelijke competitie kan ervoor zorgen dat spelers langer bij ons willen blijven’, aldus Van den Boog

Zie ook eerdere berichten:
03-04-2009: Van Basten positief over Beneliga
26-03-2009: Beneliga alweer van de baan
25-03-2009: Van Praag zet in op Beneliga

Related posts