Blind: ‘Opvolger Koster binnenkort bekend’

Technisch manager Danny Blind gaat er vanuit dat er snel bekend wordt wie de nieuwe trainer van Jong Ajax gaat worden. Blind reageerde op ajax.nl op het vertrek van Adrie Koster naar Club Brugge.

We vinden het jammer dat Adrie weggaat, want we wilden graag met hem verder’’, vervolgt Ajax’ manager technische zaken Danny Blind. ,,Maar dit gunnen we hem van harte. Adrie heeft hier goed werk geleverd en hij is een prettige collega. We hebben de laatste tijd regelmatig over de toekomst gesproken, dus het is geen volslagen verrassing dat hij weggaat. We zijn dan ook al bezig met de invulling van zijn positie. Dat verwachten we binnenkort bekend te kunnen maken.’’

Assistent-trainer Aron Winter van Jong Ajax heeft overigens een aflopend contract. Het is nog onduidelijk of Winter een nieuw contract aangeboden krijgt.

Related posts