Kom vanavond naar De Toekomst!

Jong Ajax speelt vanavond om 18.30 uur thuis tegen Jong Sparta Rotterdam. Bij winst kunnen de Amsterdamse Beloften kampioen worden. Feyenoord moet dan wel verliezen van RKC Waalwijk en NEC moet punten laten liggen tegen FC Twente. De formatie van Adrie Koster en Aron Winter heeft met nog vier wedstrijden te spelen zeven punten voorsprong op Jong Feyenoord. Als Ajax vanavond wint én Feyenoord verliest thuis van RKC Waalwijk, dan wordt het gat tien punten en zijn de Rotterdammers kansloos voor de titel.

Jong NEC heeft twaalf punten achterstand op Jong Ajax, maar heeft nog een duel in te halen. Als de Nijmegenaren vanavond punten laten liggen thuis tegen FC Twente, dan zijn zij ook definitief uitgeschakeld voor de landstitel.

Kom dus vanavond naar de Toekomst en juich Jong Ajax naar de overwinning. Wie weet kan er een feestje worden gevierd!

Related posts