Informatie over wachtlijsten en plaatstoewijzingen F-side en Sfeervak(424-425)

Het loopt weer tegen het einde van het seizoen en dus bereiken ons vele vragen over wachtlijsten en beschikbaarheid voor seizoenkaarten voor de F-side en sfeervak 424-425. Hieronder alle benodigde informatie:

Voor de F-Side (vak 125 t/m 129) bestaat een wachtlijst. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen in voorgaande jaren is de wachttijd echter opgelopen tot ongeveer 4 jaar. Wij willen eerst proberen deze wachtlijst te verkleinen, voordat we weer nieuwe aanmeldingen aannemen. We zijn afhankelijk van de plaatsen die beschikbaar komen door opzeggingen en/of verplaatsingen. Zodra inschrijving voor de F-side weer mogelijk is, zal dat gecommuniceerd worden via de website.

Plaatsverzoek Sfeervak (424/425)
Ook voor het Sfeervak bestaat een wachtlijst. Hiervoor kun je je echter nog wel inschrijven. Je moet dan wel al in het bezit zijn van een seizoenkaart in een ander vak. Het is niet mogelijk je voor het Sfeervak in te schrijven als je nog geen seizoenkaart hebt. Aanmelden moet je schriftelijk doen via e-mail naar info@ajax.nl. Vermeld daarbij je naam- en adresgegevens en eventueel je relatienummer. Wij zetten je dan op de wachtlijst. Mocht er plaats voor je zijn in het Sfeervak dan zullen wij contact met je opnemen. Het heeft dus géén zin om hier zelf contact over op te nemen.

Plaatsverzoek Lange zijde, eerste ring (119 t/m 122)
Voor verplaatsing naar de lange zijde, eerste ring (119 t/m 122) geldt hetzelfde als voor de F-Side. Ook voor deze vakken bestaat namelijk een wachtlijst die inmiddels zo lang is dat we voorlopig geen nieuwe verzoeken kunnen aannemen. Mensen die op de wachtlijst staan, zullen door Ajax benaderd worden zodra er plaats is. Zodra inschrijving voor deze vakken weer mogelijk is, zal dat gecommuniceerd worden via de website.

Ik sta op de wachtlijst van de F-Side/Sfeervak/eerste ring. Waar sta ik ongeveer / Kom ik volgend jaar in aanmerking hiervoor?
Helaas is het voor ons lastig in te schatten hoe lang het precies duurt voor we aan je verzoek kunnen voldoen. We zijn immers afhankelijk van opzeggingen en/of verplaatsingen (mensen die vanuit de vakken met wachtlijst naar een ander vak willen). Daardoor zullen mensen op de wachtlijst het ene jaar wellicht sneller aan de beurt zijn dan het andere jaar. Voor alle drie de categorieën geldt dat we contact met je opnemen zodra je aan de beurt bent. Het heeft dus géén zin om contact met ons op te nemen om te vragen waar je precies staat op de wachtlijst.

Related posts