Leonardo haakt ziek af: Martina vervanger

Ajax moet het zondagmiddag in Kerkrade stellen zonder Leonardo. De rappe aanvaller is ziek. Gabri en Jan Vertonghen keren tegen Roda JC na blessureleed terug in de wedstrijdselectie. Gabri en Jan Vertonghen raakten ongeveer een maand geleden geblesseerd en maakten beiden afgelopen dinsdag hun rentree bij Jong Ajax in een oefenduel tegen Ajax Zaterdag 1. De Spanjaard scoorde daarin bovendien. Als Ajax zondagmiddag wint van Roda JC komt de ploeg, in de strijd om de tweede plaats, op een punt van FC Twente, dat vrijdagavond 1-1 speelde bij NEC.

De volledige selectie voor het uitduel tegen Roda JC is als volgt:
Maarten Stekelenburg
Bruno Silva
Oleguer
Thomas Vermaelen
Jan Vertonghen
Urby Emanuelson
Miralem Sulejmani
Ismaïl Aissati
Kenneth Vermeer
Gregory van der Wiel
Luis Suarez
Rob Wielaert
Gabri
Dario Cvitanich
Eyong Enoh
Vurnon Anita
Javier Martina
Toby Alderweireld

Related posts