Goossens doet FC Twente pijn

John Goossens heeft Ajax een prima dienst verleend. De speler van Jong Ajax die in de winterstop is overgenomen door NEC Nijmegen scoorde in de Eredivisiewedstrijd gisteravond tegen FC Twente de 1-1. Een belangrijk doelpunt bleek achteraf want de 1-1 was tevens de einduitslag.

Ajax weet dus wat het moet doen in de lastige uitwedsrijd tegen Roda JC. Na het puntverlies van Twente kan Ajax bij winst op één punt achter de tukkers komen. Bij FC Twente lijken de gevolgen van een zwaar seizoen nu al zichtbaar. De ploeg van coach McLaren lijkt steeds moeilijker wedstrijden naar zijn hand te kunnen zetten. Tegen een erg matig NEC leed de ploeg dus duur puntverlies en blijft er dus de spanning om de tweede plek. John Goossens wist wel hoe de vork in de steel zat en knalde met een fraai afstandschot de 1-1 op het scorebord. Ajax weet dus wat het moet doen in Kerkrade en wij kunnen alleen maar zeggen….. John Bedankt!!!!

Related posts