C1 eerste Ajax-kampioenselftal 2009!

Het was te verwachten, maar de eerste kampioen van Ajax is Ajax C1. Vandaag was het feestje helemaal groot, want de ploeg van Kwakman won met maar liefst 0-12 van Go Ahead Eagles C1. Ajax C1, dat bestaat uit 2e jaars C-ers, is niet meer in te halen door nr. 2 FC Groningen C1. Ajax C1 won vandaag in Twello als een terechte kampioen. De kampioenswedstrijd werd gewonnen met 0-12 na een 0-3 ruststand.

De doelpunten werden gemaakt door: Danzell Gravenberch (vier keer), Boban Lazic (vier), Gyliano van Velzen (twee), Abdel el Hasnaoui en Amine el Hadef. De titel in de 1e divisie A ging vorig jaar eveneens naar Ajax C1.

Op 6 juni speelt Ajax C1 om het landskampioenschap tegen het sterke Sparta C1 dat vandaag de titel in de eerste divisie B pakte. Waar de eindstrijd wordt gehouden is nog niet bekend.

Related posts