Rits wijst Ajax en Real Madrid af en kiest inderdaad voor GBA

De 15-jarige Mats Rits heeft, zoals gisteren al min of meer aangekondigd (zie bericht), een akkoord bereikt met Germinal Beerschot over een contract van twee seizoenen.De talentvolle middenvelder legt daarbij contractaanbiedingen van Ajax en Real Madrid naast zich neer. Vooral Ajax trok bijzonder hard aan de mouw van de jeugdinternational. Op zijn 16e verjaardag zet Rits zijn handtekening onder zijn eerste profcontract. Reden genoeg voor Germinal Beerschot om een paar flessen te ontkurken want Rits, een spelverdeler die makkelijk de weg naar doel vindt, wordt op het Kiel beschouwd als het grootste talent sinds de fusie.

Zie ook eerdere berichten:
18-03-2009: Door Ajax begeerde Mats Rits lijkt morgen toch voor langer verblijf bij GBA te kiezen
18-03-2009: ‘Ajax kaapt GBA-talent Mats Rits (15) weg voor Real Madrid’
4-11-2008: Belgisch jeugdtalent Mats Rits (15) kan pas volgend jaar tekenen bij Ajax

Related posts