Huntelaar na 3-0 zege op Schotland: ‘Op naar de volgende overwinning’

Met het openingsdoelpunt en een op hem veroorzaakte strafschop, had Klaas-Jan Huntelaar een belangrijk aandeel in de 3-0 winst van het Nederlands elftal op Schotland in het kader van de WK-kwalificatie. De spits, die de laatste weken bij Real Madrid het net keer op keer weet te vinden, kijk alweer gretig vooruit naar komende woensdag.

Dan staat de thuiswedstrijd tegen Macedonië op het programma. “Op naar de volgende overwinning”, sprak de oud-Ajacied opgetogen. “Het gevoel is natuurlijk heel goed bij ons na vier overwinningen. We hebben een grote stap gezet naar het WK, maar we zijn er nog niet. Als je dat gaat denken, kan het altijd nog mis gaan. Maar normaal gesproken mag het WK-ticket geen probleem meer zijn.’’


Klaas Jan Huntelaar vier zijn 1-0 voor Oranje tegen Schotland


Related posts