Sneijder lyrisch over Aissati: ‘Hij heeft alles’

Wesley Sneijder is al ruim anderhalf jaar weg bij Ajax, maar hij volgt de club nog altijd op de voet. De middenvelder is onder de indruk van Ismail Aissati, die momenteel in grootse vorm steekt. ‘Aissati is iemand met veel kwaliteiten. Hij is een tijdje geblesseerd geweest, maar het is zeker een aanwinst voor Ajax. Met zijn kwaliteiten hoort hij iedere week te spelen. Dat heeft Marco van Basten nu ook wel ingezien’, zo steekt Sneijder de loftrompet over Aissati tegenover AT5.

‘Die jongen heeft alles’, vervolgt hij. ‘Hij is een belangrijk aanspeelpunt in balbezit, hij kan het spel verleggen en heeft veel inzicht. Dat heb je de laatste wedstrijden kunnen zien. Zoals je merkt volg ik bijna alle wedstrijden van Ajax’, lacht de international.

Het is Sneijder dan ook opgevallen dat zijn oud-ploeg dit seizoen niet in beste doen is. ‘Het is niet zo dat ik Amsterdam mis, maar als ik Ajax soms zie voetballen dan denk ik wel ‘kon ik ze maar helpen’. Maar, dat zit er niet meer in’, weet de speler van Real Madrid. ‘Dat boek is gesloten’.

Related posts