There are no ads, please add some


Supporters mogen voetballen in Arena

Ajaxlife organiseert voor de tweede keer het Arena supporters voetbaltoernooi. Heb jij altijd al eens een keer willen meemaken hoe het is om in de Arena te voetballen of wil je bewijzen dat je met je horecaspoiler wel degelijk nog een buikschuiver kan maken, dan is dit je kans om dat te realiseren.

Op Hemelvaartsdag (21 mei) zal het toernooi plaatsvinden. Wil je je zoon eens laten scoren in de Arena of denk je zelf nog een goed balletje te kunnen raken dan is dit je kans. Wel moet je lid zijn van de SVA, Kidsclub of Jonge Schare. Ook je familie mag natuurlijk jou kunsten bewonderen en voor hen is een plek op de tribune gereserveerd. Al met al weer een prima initatief van de supportersvereniging want zeg nou zelf, dit is toch een uitgelezen kans om onder je verplichte rondje meubelboulevard uit te komen!
Het inschrijven gaat heel eenvoudig. Via deze ‘Link’ kan je je aanmelden. Omdat de Supportersvereniging Ajax voorstander is van de terugkeer van het familiegevoel in het stadion, is dit unieke evenement bedoeld voor kinderen, tieners én volwassenen.

Gerelateerde posts