Maxwell vertrekt eind seizoen bij Inter Milaan

Maxwell zal aan het einde van dit seizoen vertrekken bij Inter Milaan. De Braziliaan heeft volgens zaakwaarnemer Mino Raiola geen toekomst meer bij de Italiaanse topclub.

Het besluit over een definitief vertrek lijkt te liggen aan de relatie tussen coach Mourinho en Maxwell. Sinds januari kiest de trainer voor de jonge Davide Stanton en omdat de jonge speler naar behoren functioneert ziet Mourinho geen reden tot wissel. Zaakwaarnemer Raiola is duidelijk. ‘De relatie tussen Mourinho en Maxwell is over’. Over een eventuele transfer naar aartsrivaal AC Milan laat hij weten, ‘Milan is inderdaad een optie en als Maxwell daar heen wil dan maakt hij dat zelf uit en niet Inter. Wij beëindigen zijn contract en betalen wat daarvoor nodig is. Ieder club zal dus moeten betalen wat wij vragen, ook Milan’.

Maxwell zelf heeft altijd gezegd een terugkeer naar Ajax wel te zien zitten. ‘Het kampioenschap in mijn eerste en derde jaar zijn voor mij de mooiste momenten. Iedereen was toen zo blij met elkaar. Aan die momenten denk ik nog vaak terug’, beweert de back. Tot slot geeft Maxwell nog aan een mogelijk terugkeer vooralsnog niet uit te sluiten. ‘Ik heb er een fantastische tijd gehad. Dus een terugkeer naar Ajax sluit ik niet uit. Maar in het voetbal weet je het nooit’.

Related posts