Groenendijk blijft Willem II trouw

Alfons Groenendijk zal komende zomer niet de overstap maken naar NEC. De trainer had een aanbieding van NEC gekregen, maar heeft daar toch voor bedankt. Groenendijk geeft de voorkeur aan een langer verblijf in Tilburg.

NEC dacht in Groenendijk de ideale opvolger gevonden te hebben voor de vertrekkende Mario Been. De ex-assistent trainer van Ajax leek wel oren te hebben naar een avontuur in Nijmegen. Woensdag zou de club om tafel gaan met Jansen, de zaakwaarnemer van Groenendijk, om de laatste details van het contract te bespreken. Deze afspraak werd dinsdagavond laat echter afgezegd door Jansen, omdat zijn cliënt te kennen had gegeven dat hij niet de nieuwe hoofdtrainer van NEC wilde worden. Groenendijk wil langer bij Willem II blijven.

Zie eerdere bericht:
21-03-2009: ‘NEC ziet in Groenendijk opvolger van Been’, ‘Koster kan naar Club Brugge’

Related posts