Info vervoer en verkoop Roda JC – Ajax

Vandaag is duidelijkheid gekomen omtrent het bezoeken van Roda JC – Ajax. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte autocombi in verband met de onrustige situatie bij Roda JC. Dit houdt in dat supporters met een kaartje voor deze wedstrijd zich met de auto dienen te melden bij een parkeerplaats in de omgeving van Kerkrade.

Parkeerkaart vereiste
Hier zal een parkeerkaart worden verstrekt die toegang geeft tot de parkeerplaats (P3) bij het bezoekersvak. Ondanks dat we als supportersvereniging niet blij zijn met deze extra handeling voor de supporters en hebben aangedrongen op dezelfde vervoerswijze als vorig jaar zijn we uiteindelijk akkoord gegaan. Dit omdat de locatie op de route vanuit Amsterdam ligt en het alternatief, een buscombi naar Kerkrade, voor ons totaal niet bespreekbaar was.

Personen die zich zonder parkeerkaart of te voet of op skeelers melden bij deze parkeerplaats zullen niet worden toegelaten en riskeren een stadionverbod van 12 maanden voor het niet voldoen aan de combiverplichting. Indien je niet met de auto kunt afreizen, kun je je aanmelden bij Axios voor busvervoer. Ajax zal haar supporters die een kaartje hebben gekocht voor deze wedstrijd per brief waarschijnlijk via de eigen website informeren over deze procedure.

Korte kaartverkoop
De kaartverkoop start aanstaande donderdag, 26 maart om 09.00 uur voor voorrangsuitkaarthouders. De uitkaarthouders kunnen zaterdag 28 maart een kaart halen. Uitkaarthouders van de Supportersvereniging Ajax kunnen dinsdag 31 maart kopen. De verkoop stopt ook op 31 maart om 18.00 uur.

Voor het bezoekersvak zijn 1000 kaarten beschikbaar en deze kosten 20,83 euro (17,50 + ticketboxtoeslag)

Bron: Ajaxlife

Related posts