There are no ads, please add some


Siem wil broer Luuk wel bij Ajax maar twijfelt of die keus wel voorstandig is

Spits Luuk de Jong van De Graafschap (zie foto hiernaast) mag zich heugen in de interesse van heel wat clubs. Ook Ajax schijnt de talentvolle broer van Ajax-middenvelder Siem de Jong te willen inlijven. “Het is altijd leuk om samen met je broertje te spelen in een elftal”, reageert de Ajacied tegenover Highlow.nl. Maandagavond treedt hij met Jong Ajax aan tegen Jong RKC Waalwijk. “Ik zou het wel leuk vinden.” Ook Heerenveen, FC Twente en FC Utrecht hebben belangstelling voor de ‘Superboer’.

Voor wie Luuk gaat kiezen weet Siem niet: “Ik weet er net zoveel van als de rest”, aldus Siem, die in 2005 naar Ajax kwam, over de mogelijke hereniging met zijn broer Luuk. “Zelfs hij weet er niet veel van. Het heeft in de pers gestaan, maar verder hebben we er niet veel van gehoord.”

“Het is altijd leuk om met je broertje in één elftal te spelen.”Om er aan toe te voegen: “ik weet niet of het het beste is voor hem. Hier hebben ze in het tweede met Darko Bodul een sterke spits, zoals hij is, dus ik weet het niet. Hier krijgt hij het misschien toch ook moeilijk. Misschien is het beter om eerst naar een middenmoter als Heerenveen, Twente of Utrecht te gaan. Ik denk dat het goede teams voor hem zijn. Misschien iets anders dan ik het heb gedaan. Wie weet is dat beter.”

Bron: Highlow.nl


Gerelateerde posts