‘NEC ziet in Groenendijk opvolger van Been’, ‘Koster kan naar Club Brugge’

NEC ziet in Alfons Groenendijk de opvolger van Mario Been. De voormalig assistent-trainer van Ajax is sinds kort trainer van Willem II na het terugtreden van Andries Jonker. Eerder zagen de Nijmegenaren nog Adrie Koster als de geschikte kandidaat.

Adrie Koster zal dus waarschijnlijk niet naar Nijmegen vertrekken. Of de 54-jarige oefenmeester zijn contract bij Jong Ajax zal verlengen is ook nog niet helemaal zeker. De Zeeuw mag zich ook verheugen in de belangstelling van Club Brugge. Adrie Koster heeft via zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma laten weten aanstaande maandag een beslissing te nemen over zijn toekomst. Ajax zou graag zien dat Koster bijtekent. De Zeeuw ligt momenteel prima op titelkoers met de beloften van Ajax. Club Brugge heeft daarintegen laten weten nog geen enkel contact te hebben gehad met Koster. Maar zoals het oude gezegde klinkt….waar rook is is vuur. Maar ja Adrie, voor die vlaamse frieten hoef je echt niet naar Belgie.

Related posts