Leonardo: ‘Duel tegen NAC gaat lastig worden’

Leonardo speelde een goed jaar in dienst van NAC voordat hij de overstap maakte naar Ajax. De Braziliaan weet daarom ook wat de club te wachten staat morgen in Breda, waar hij nog steeds goede bekenden heeft. ‘NAC heeft een heel sterk team’, zo zegt de 26-jarige linkspoot op Ajax.nl. ‘Dat hebben ze ook laten zien in het KNVB Bekertoernooi door de halve finale te bereiken. Het zal zondag uiteindelijk een moeilijke wedstrijd worden’.

‘De doelstelling is de tweede plaats in de competitie. We moeten de komende wedstrijden gewoon winnen om dit te behalen. En hopelijk blijven we op de tweede plaats tot aan het einde van de competitie. Verder ligt het natuurlijk ook aan de resultaten van de andere clubs die om de tweede plaats strijden’.

Uit zijn tijd bij NAC, waar hij halverwege het seizoen 2005/2006 binnenkwam en een winterstop later weer vertrok, kent hij nog wel verschillende mensen in Breda. ‘Een aantal van de jongens waarmee ik voetbalde is weg, maar ik ken er nog wel veel spelers. Zij zijn ook goede bekenden’.

Related posts