Maaskant verwacht ajax zonder Cvitanich

NAC-trainer Robert Maaskant houdt in zijn opstelling voor aanstaande zondag geen rekening met Dario Cvitanich. Hij gaat er van uit dat Ajax start met Suarez in de spits. Dat zegt hij op de officiele website van de Bredase club. ‘We verwachten ze met Vermeer op doel, Van der Wiel, Wielaert, Oleguer, Vermaelen in de verdediging, Enoh, Aissati en Lindgren -als hij fit is- op het middenveld en dan voorin Suárez, Sulejmani en Emanuelson. Goed, dat kan anders zijn, maar daar zullen we verder niet te veel naar kijken. We maken onze eigen keuzes en Ajax past zich maar aan ons aan, als ze dat nodig vinden’.

‘Bij Ajax weten ze goed waar ze mee bezig zijn. Ze willen die tweede plaats en ze weten dat ze zich geen puntverlies kunnen veroorloven. We zullen maximaal moeten presteren om een goed resultaat te kunnen boeken’.

Dat Ajax woensdag nog voor de UEFA Cup speelde en na verlengingen uitgeschakeld werd door l’Olympique de Marseille speelt geen rol volgens de trainer van NAC. ‘Neuh, ze hebben tijd genoeg gehad om te herstellen en het zijn toch twee verschillende zaken, competitie en UEFA Cup. Bovendien krijgen ze vier spelers terug, dus ze hebben een aardig fitte en complete selectie’.

Related posts