Gerets: ‘Dit resultaat was niet verdiend. Ajax was de betere ploeg’.

Trainer Erik Gerets was na afloop van de wedstrijd Ajax-Olympique Marseille opgelucht over het bereiken van de kwartfinales van de UEFA Cup. ‘Maar dat deden we met bloed, zweet en tranen’, stelde de Belg na de 2-2 na verlenging. ‘Dit resultaat was ook niet verdiend. Ajax was de betere ploeg’.

Gerets: ‘Ik vond dat wij vorige week verdiend met 2-1 hebben gewonnen. Ajax voetbalde voor eigen publiek echter beter dan wij. Zo eerlijk moet ik zijn. Het is wel lekker dat we uiteindelijk verder bekeren. Het is toevallig dat we na PSV en FC Twente weer een Nederlandse club hebben uitgeschakeld. Na de zege over twee duels op p$v was ik eindelijk ook wel verplicht om Ajax uit te schakelen’, zo stelde de oud-aanvoerder van de club uit Eindhoven met een cynisch lachje na afloop.

Related posts