‘Club Brugge meldt zich voor Koster’

Club Brugge knoopt eerstdaags gesprekken aan met de Nederlander Adrie Koster, de trainer van Jong Ajax en de eerste kandidaat om volgend seizoen de nieuwe coach te worden, zo meldt het Belgische dagblad De Standaard.

De huidige coach Jacky Mathijssen is nog zeker tot vrijdag de hoofdtrainer van Club Brugge. Dat besliste de raad van beheer dinsdagavond. Volgens sommige bronnen zou de Limburger een stemming van het bestuur slechts nipt overleefd hebben. Toch ligt zijn lot al vast: Mathijssen zingt het maximaal uit tot het einde van het seizoen. En als het even tegenzit, mag hij vroeger op zoek naar een nieuwe job.

Omdat er in het weekend van 28 maart geen competitievoetbal op het programma staat (de Rode Duivels nemen het dan thuis op tegen Bosnië, red.), heeft Club na de komende wedstrijd tegen Kortrijk twee weken de tijd om rustig te zoeken naar kandidaat-opvolgers. De Nederlander Adrie Koster is momenteel de meest concrete piste. Hij prijkt bovenaan de lijst met potentiële trainers voor volgend seizoen.

Related posts