Overmars stopt er nu echt mee

Oud-Ajacied Marc Overmars (35) zet na dit seizoen definitief een punt achter zijn loopbaan na zijn onverwachte comeback bij Go Ahead Eagles, zo meldt AT5 zojuist. De 86-voudig international keerde in augustus weer even terug op het voetbalveld om Go Ahead Eagles uit de brand te helpen. De club uit de Jupiler League kampte aan het begin van het seizoen met veel blessures. Overmars kondigde toen al aan dat het bij één seizoen zou blijven en daar houdt hij zich aan, aldus een woordvoerder van de Eagles maandag.

Overmars speelde vijf seizoenen voor Ajax, waarin hij 135 wedstrijden speelde en 36 keer scoorde. De aanvaller uit Emst begon zijn voetballoopbaan bij Go Ahead Eagles in Deventer. Hij speelde daarnaast ook voor Willem II, Arsenal en Barcelona, dat zo’n 40 miljoen euro voor hem betaalde. Na het EK in 2004 in Portugal bëëindigde hij zijn carrière wegens een slepende knieblessure.

Related posts