Huntelaar opnieuw goud waard voor Real Madrid

Klaas-Jan Huntelaar heeft maar weer eens bewezen van grote waarde te zijn voor zijn club Real Madrid. Waar eerder deze week nog de geruchten gingen dat ‘The Hunt’ zou mogen vertrekken bij de club uit Madrid, bewees de Dremptenaar maar weer eens dat hij absoluut kan slagen bij Real. In de gewonnen uitwedstrijd tegen Bilbao scoorde Huntelaar twee keer. (2-5)

Trainer Juande Ramos lijkt nu al spijt te hebben dat hij Huntelaar niet heeft ingeschreven voor de Champions League. De spits was tegen Atletico Bilbao helemaal los en scoorde zijn vijfde en zesde doelpunt in dienst van Real Madrid. In een spijkerhard duel gaf scheidsrechter Muniz Fernandez liefst twee rode kaarten aan Athletic Bilbao en elf gele kaarten, waaronder aan Wesley Sneijder en Huntelaar. Klaas Jan mocht in de 79ste minuut het veld verlaten onder een groot applaus van het uitpubliek.

Related posts