Heijblok: ‘Suarez mag blij zijn dat Haverkort de scheidsrechter was’

Erik Heijblok houd gemengde gevoelens over aan zijn terugkeer in de Amsterdam Arena. De doelman was na afloop ziedend op Luis Suarez en op scheidsrechter Haverkort.

Heijblok verweet Suárez een boel onterecht theater te maken. ‘De 1-0 viel uit een vrije trap wat er echt geen eentje was. Ik stond er recht achter en dat Haverkort daarvoor een vrije trap gaf is echt schande. Ook de penalty sloeg nergens op en ik zag gewoon dat Leon Hese geen contact had met Suarez. Als ik scheidsrechter was geweest had ik Suarez geel gegeven en een vrije trap aan De Graafschap. Haverkort floot vandaag slecht. Maar voor alle duidelijkheid, dat is niet de reden dat wij hier verloren hebben’. Heijblok staat met zijn ploeg na het verlies tegen Ajax inmiddels onderaan in de Eredivisie. ‘Dat doet inderdaad nog meer pijn dan vandaag te verliezen van Ajax. Op zich hebben wij het niet eens slecht gedaan en daarom voel ik nog wel optimisme voor de komende wedstrijden’, aldus de oud-Ajacied.

Related posts