Enoh en Lindgren lijken Marseille te halen, Gabri en Vertonghen niet

Ajax kan mogelijk aanstaande woensdag tegen Olympique Marseille weer beschikken over de middenvelders Enoh en Lindgren. Beide spelers moesten de wedstrijd tegen De Graafschap aan zich voorbij laten gaan wegens blessures.

Marco van Basten heeft goede hoop dat de twee middenvelders woensdag weer beschikbaar zijn. ‘Je weet natuurlijk nooit hoe de spelers de aankomende dagen reageren en of ze ook werkelijk pijnvrij blijven. Uit voorzorg hebben wij wel Ismail Aissati aan de kant gehouden tegen De Graafschap’, aldus Van Basten. Voor Ajax zou het een opluchting zijn als beide spelers weer hun opwachting kunnen maken in de selectie. Voor het duel met de Fransen zijn Gabri en Vertonghen er zeker niet bij wegens blessures en zijn Vermaelen en v,d Wiel geschorst.

Related posts