‘We nemen de Graafschap serieus’

Marco van Basten blikte vanmiddag alweer vooruit op het competitietreffen met De Graafschap, komende zondag in de Amsterdam ArenA. De wedstrijd wordt door Van Basten uiterst serieus genomen.

,,De wedstrijd tegen De Graafschap is nu het allerbelangrijkste’’, vervolgde Van Basten van achter de tafel. ,,We nemen de competitie honderd procent serieus. Daarom zullen we ook het treffen met De Graafschap honderd procent serieus benaderen. We willen eerst deze wedstrijd tot een goed einde brengen. Daarna kijken we pas weer naar de volgende wedstrijd.’’

Ajax moet zondag tegen de Superboeren doen zonder Rasmus Lindgren en Gabri. De middenvelder liep in Marseille een hersenschudding op. Van Basten: ,,Zondag zal Rasmus zeker niet meedoen. Daarna is het afwachten. De spelers die er afgelopen week niet bij waren door blessures, zullen er zondag ook nog niet bij zijn.’’

Ook kwam Van Basten nog even terug op zijn beslissing voor Kenneth Vermeer als eerste doelman. : ‘Het gaat me er puur om wie het beste presteert’’, vatte Van Basten zijn voornaamste motivering bij zijn keeperskeuze samen.

Related posts