Ook Enoh valt weer geblesseerd af; Bodul en Blind wel bij selectie

Eyong Enoh is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Ajax voor het competitieduel met De Graafschap. De middenvelder uit Kameroen heeft een blessure. Vermoedelijk heeft Enoh, die tegen ADO Den Haag ontbrak met liesklachten, midweeks tegen Olympique Marseille opnieuw last gekregen van de kwetsuur.

Naast Enoh ontbreekt Rasmus Lindgren, die tegen Marseille uitviel met een hersenschudding. Gregory van der Wiel is geschorst voor de confrontatie met de Superboeren en Gabri is ook nog niet voldoende hersteld. Daley Blind en Darko Bodul zijn als vervangers door Marco van Basten bij de selectie gehaald. Opvallend genoeg ontbreken, ondanks het groot aantal blessures op het middenveld opnieuw Evander Sno en Kennedy Bakircioglu.

De volledige wedstrijdselectie is als volgt:
Maarten Stekelenburg, Bruno Silva, Oleguer, Thomas Vermaelen, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Ismaïl Aissati, Kenneth Vermeer, Luis Suarez, Rob Wielaert, Dario Cvitanich, Leonardo, Jeffrey Sarpong, Vurnon Anita, Robbert Schilder, Toby Alerweireld, Daley Blind en Darko Bodul

Related posts